Hinaus Vihdistä koko Uudellamaalla

Auton hinaus Vihdissä ja Uudellamaalla onnistuu nopeasti sekä varmasti Hinauspalvelu Huhtaselta. Laadukkaalla, nykyaikaisella sekä tehokkaalla hinauskalustollamme onnistuvat kaikki auton hinaukset. Siirrämme sekä hinaamme henkilö- ja pakettiautot, matkailu- ja harrasteautot sekä moottoripyörät esimerkiksi lähimmälle korjaamolle tai muuhun sovittuun määränpäähän. Muistathan, että tarjoamamme hinauspalvelu Vihdissä ja Uudellamaalla toimii aina nopeasti, joustavasti sekä luotettavasti, kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Kysy kilpailukykyistä hintaa ajoneuvon hinaus- tai tiepalvelulle. Tai ota yhteyttä ja tilaa auton hinaus nyt!

Päivystys 24 h

Kasko ja osakasko vakuutus sisältää useimmiten autopalveluvakuutuksen, joka korvaa hinauksen ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä, tällöin asiakkaalle ei tule välillisiä kuluja.

Palvelemme sinua pääsääntöisesti seuraavilla paikkakunnilla: Lohja, ( + vanha Nummi-Pusulan alue), Vihti, Kirkkonummi, Siuntio, Karkkila, Loppi sekä tarvittaessa myös kauempanakin. Autokuljetuksissa toimialueenamme on koko Suomi.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Yrityksemme hinauskuljettajat ovat jatkuvaa koulutusta saavia ammattimekaanikkoja, jotka taitavat myös tekniikkapuolen ja kykenevät antamaan nopean diagnoosin ja sitä kautta parhaan avun matkasi jatkumiseen. Ota siis yhteyttä meihin, kun ajoneuvon hinaus on akuutti asia.

Laadukas hinauskalusto

Meiltä löytyy aina oikea työkalusto joka paikkaan. Edes vaikeakulkuinen maasto tai ahdas parkkihalli eivät ole esteenämme.

Hinaamme ja kuljetamme

  • Henkilö ja pakettiautot (myös asunto-autot)
  • Moottoripyörät
  • Työkoneiden kuljetukset (esim. vuokraamosta työmaalle)

Raskaan kaluston hinaukset numerosta 050 2988 sekä valtakunnallisesti 0600 555 115.

Autoliiton jäsenille hinaukset -10%.

Ota yhteyttä ja tilaa hinaus!