Häiritsevätkö autosi merkkivalot ajorauhaasi?
Hinauspalvelu Huhtanen palvelee tiellä liikkujia monipuolisesti Uudellamaalla. Kun auto jättää tielle, meiltä saat tarvitsemasi avun ripeästi 24 h. Soita!
622
post-template-default,single,single-post,postid-622,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Häiritsevätkö autosi merkkivalot ajorauhaasi?

Häiritsevätkö autosi merkkivalot ajorauhaasi?

Syttyykö autossasi merkkivalo ja odotat sen sammumista?

Merkkivalot syttyvät jostain tietystä syystä, joten ne olisi syytä ottaa vakavasti. On hyvä tarkistaa, mistä on kyse, sillä piittaamattomuus voi johtaa tuhansien eurojen korjauksiin tai vielä ikävämpään tilanteeseen, jos merkkivalon syttymisen syyn vuoksi seuraa onnettomuus.

Jos epäröit tilanteen vakavuutta, voit silti soittaa meille Hinauspalvelu Huhtaselle ja kysyä, kannattaisiko meidän tulla paikan päälle. Hinauspalveluumme soittaminen ei siis edellytä avun tilaamista. Asiantuntijamme neuvovat, miten sinun tulee toimia kussakin tilanteessa tien päällä. Palvelemme Uudellamaalla muun muassa Vihdin, Lohjan ja Kirkkonummen alueella. Autamme autoilijoita ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä viikonloput ja juhlapyhät mukaan lukien.

Kuka maksaa viulut?

Kun soitat meille (050-2988), voimme myös tarkistaa vakuutusturvasi eli palvelemme suoraan meidän kauttamme kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita. Soittamalle meille vakuutusyhtiön sijasta, saat itse avun nopeammin paikan päälle. Puhelinnumero on täysin normaalihintainen, joten emme veloita itse puheluista.

Mikäli tarvitse hinausta tai tiepalvelua autosi ongelman vuoksi, veloitamme palvelumme suoraan vakuutuksestasi. Tämä ei sisällä omavastuuta eikä se vaikuta bonuskertymääsi. Autopalveluvakuutuksella voi omissa vakuutussopimuksissa olla erilaisia nimiä, esimerkiksi ”autopalvelu”, “hinausturva”, “hinausvakuutus”, “autopalvelu plus”, “autopalvelu +”, “kasko”, “osakasko”, “keskeytysvakuutus”, “matkanjatkumisvakuutus”, “matkanjatkumispalvelu”, ”matkan jatkuminen”. Toki sinulla on siis vakuutus oltava, mutta senkin tarkistamme heti puhelimitse. Jos sinulla sattuu olemaan pelkkä liikennevakuutus, kuljetamme autosi järkevään hintaan ja sovimme veloituksesta kanssasi.

Soita ammattilaiselle!

Seuraavan kerran kun merkkivalo alkaa vilahdella, älä tyydy vippaskonsteihin tai odottele merkkivalojen sammumista, vaan soita ammattilaiselle. Tarvittaessa saat meiltä myös sijais- tai vuokra-auton suoraan meiltä Hinauspalvelu Huhtaselta. Mikäli on kovin ruuhkainen aika, meillä on myös yhteistyökumppaneita, joilta voi saada sijaisauton.