Tiepalvelut
Hinauspalvelu Huhtasen tiepalvelu auttaa autoilijoita yllättävissä tilanteissa. 24 h päivystys palvelee vuoden jokaisena päivänä. Ota yhteyttä!
467
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-467,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Tiepalvelut

TIEPALVELU VIHDISSÄ, LOHJALLA JA KIRKKONUMMELLA

Joka päivä 24 h Uudellamaalla

Hinauspalvelu Huhtasen tiepalvelu auttaa autoilijoita yllättävissä tilanteissa. Kun rengas rikkoutuu, polttoaine loppuu tai ajoneuvoon tulee tekninen vika, soita meille. 24 h päivystyksen ansiosta apua on tarjolla ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Toimimme pääasiassa Vihdissä, Lohjalla, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella.

Tiepalvelu auttaa monipuolisesti erilaisissa ongelmatilanteissa. Tavoitteemme on, että autoilija pääsee jatkamaan matkaansa heti tavalla tai toisella. Tarjoamme nopeaa ja asiantuntevaa apua kaikille tiellä liikkujille heidän tarpeensa ja toiveensa huomioiden.

 

Tiepalvelu auttaa monipuolisesti

 

Auto kuntoon ja matka jatkuu

Aluksi selvitämme, saammeko korjattua ajoneuvon kuntoon jo tien päällä. Tarjoamme teknistä ensiapua, joka voi sisältää esimerkiksi vian etsimisen ja pikkuvikojen korjaamisen. Voimme myös esimerkiksi vetää auton ylös ojasta tai tien pientareelta, tuoda uuden akun tai renkaan, antaa apuvirtaa tai tyhjentää polttoainetankin – meiltä löytyvät ratkaisut monenlaisiin tilanteisiin.

Kaikissa hinaus- ja tiepalveluautoissamme on mukana diagnostiikkalaitteisto auton vikamuistin lukuun ja vian määritykseen. Kaikki kuljettajamme ovat kokeneita ammattimekaanikkoja, jotka kouluttautuvat jatkuvasti. He taitavat autotekniikan uusimmat haasteet, jolloin matkan jatkuminen omalla autolla on todennäköistä. Halutessasi kuitenkin hinaamme auton suoraan lähimmälle korjaamolle.

 

Vain yksi soitto riittää

Tiepalvelu huolehtii sinusta ja ajoneuvostasi 24 h Vihdissä, Lohjalla, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Lähdemme myös Lopelle, Forssaan, Tammelaan ja Somerolle. Tulemme avuksesi nopeasti ja tehokkaasti silloin, kun apua tarvitaan. Soita!

 

Apua jokaiselle tielle liikkujalle

Hinauspalvelu Huhtasen tiepalvelu on jokaisen autoilijan käytössä. Soita meille, niin kartoitamme tilanteen ja selvitämme jatkotoimenpiteiden tarpeen. Osaamme ratkaista monenlaiset ongelmat nopeasti jo tien päällä. Tyypillisiä kohtaamiamme ongelmatilanteita ovat:

 • Auton rengas on puhki
 • Auton akku on tyhjä
 • Avaimet ovat sisällä autossa
 • Polttoaine loppuu kesken matkan
 • Autoon on tankattu väärää polttoainetta
 • Sytytysviat
 • Polttoaineen syötön häiriöt
 • Auton erilaiset pienet viat

 

Miten tilaan palvelun?

Saat meihin yhteyden puhelimitse kaikkina vuorokaudenaikoina. Tilaa tiepalvelu soittamalla, niin saat tarpeitasi vastaavan avun. Palvelun tilaaminen on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen asiakaspalvelu auttaa löytämään parhaan ratkaisun jokaiseen tilanteeseen. Olipa kyseessä viikonloppuilta, pyhäpäivä tai arkiaamu, tavoitat meidät tutusta puhelinnumerosta. Yleensä tiepalveluauto saapuu paikan päälle 15–45 minuutissa.

 

Kerro meille puhelimessa

 • Ajoneuvosi rekisteritunnus
 • Ajoneuvosi sijainti
 • Ongelman kuvaus

Kun kerrot meille puhelimessa yllä mainitut seikat, pystymme palvelemaan sinua mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Selvitämme tarpeesi yksilöllisesti, minkä pohjalta valitsemme tilanteeseen sopivimmat ratkaisut. Ammattitaitoiset automekaanikkomme ovat valmiina palvelemaan, odotitpa autosi kanssa moottoritiellä, parkkihallissa tai kotipihalla.  Palvelumme soveltuvat monenlaisille kulkuvälineille henkilöautoista pakettiautoihin ja moottoripyörästä raskaaseen kalustoon.

 

Tilatun tiepalvelun hinta on edullinen

Kun tilaat palvelun meiltä, ei hinta pääse yllättämään. Tilatun tiepalvelun hinta on edullinen, olitpa missä päin toimialuettamme tahansa. Olemme pitäneet hinnoittelumme kilpailukykyisenä, jotta voisimme palvella mahdollisimman hyvin mahdollisimman laajaa asiakaskuntaa.

Voit sopia hinnasta ja maksutavasta puhelimessa ennen palvelun tilaamista. Tiepalvelun hinta alkaa arkisin 80–100 eurosta, ja lopullinen hinta määräytyy tilauksen ajankohdan, asiakkaan sijainnin sekä tehtävän työn mukaan. Lisäksi varaosat ja polttoainetäydennyksen veloitamme erikseen.

 

Sattuiko vahinko?

Liikenneonnettomuustapauksissa hinausauton apua tarvitaan yleensä nopeasti. Meiltä saat apua viivytyksettä silloin, kun sitä eniten tarvitset. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa pika-apua tien päällä ahdingossa olevalle autoilijalle. Toimialueemme ulottuu Vihtiin, Lohjalle, Kirkkonummelle sekä muualle Uudenmaan alueelle.

Hinauspalvelu Huhtanen on valmiina palvelemaan. Soita!

24 H PÄIVYSTYS

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja