Akut, vararenkaat ja muut palvelut autoilijoille

Apua tien päälle, kun matka yllättäen katkeaa

Hinauspalvelu Huhtanen auttaa autoilijoita monenlaisissa ongelmissa ympäri vuorokauden. Toimimme pääasiassa Vihdissä, Lohjalla, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Palvelemme myös Lopella, Forssassa, Tammelassa ja Somerolla. Soita ja kutsu hinauspalvelu paikalle!

Kun auto sammuu tien varteen, rengas puhkeaa tai auton avaimet jäävät sisälle, me ammattilaisena ratkaisemme ongelman nopeasti. Esimerkiksi uudet akut ja vararenkaat kulkevat hinaus- ja tiepalveluautojen mukana kaikkialle. Kuljettajamme ovat kokeneita mekaanikkoja, jotka selvittävät autoa vaivaavat viat tien päällä nykyaikaisen diagnostiikkalaitteiston avulla.

Tutustu palveluihimme

Puhkesiko autostasi rengas?

Uusimmissa autoissa ei useimmiten ole vararengasta, mikä aiheuttaa päänvaivaa silloin, kun rengas puhkeaa. Meiltä voit vuokrata tai ostaa vararenkaan, jolloin pääset jatkamaan matkaasi omalla autolla. Soita meille, niin tuomme renkaan paikan päälle – päivystyksemme palvelee 24 h vuorokaudessa.

Samalla säästät aikaa ja vaivaa, kun vältyt hinaukselta ja sijaisauton vuokraukselta.

Tankkasitko väärää polttoainetta?

Jos tankkasit vahingossa dieseliä bensan sijaan tai toisinpäin, älä käynnistä autoa. Soita meille, niin me tulemme tekemään polttoainetankin tyhjennyksen. Jos autoa ei ole käynnistetty, tankin tyhjennys on yleensä mahdollista tehdä tien päällä. Tarvittaessa hinaamme auton lähimpään huoltoon.

Soita ja kerro, kuinka voimme auttaa!

24 H Päivystys

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja