Käynnistysapu
Kun auto ei starttaa, käynnistysapu auttaa. Hinauspalvelu Huhtanen päivystää 24 h Vihdissä, Lohjalla, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Soita!
485
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-485,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Käynnistysapu

KÄYNNISTYSAPUA NOPEASTI

Apuvirtaa autolle 24 h

Kun auto ei starttaa, käynnistysapu auttaa. Hinauspalvelu Huhtanen päivystää 24 h Vihdissä, Lohjalla, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Palvelemme myös Lopella, Forssassa, Tammelassa ja Somerolla. Meiltä saat apua nopeasti ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä – vain yksi soitto riittää.

Miksi auto ei käynnisty?

Auton käynnistysongelmat voivat johtua monesta eri syystä. Esimerkiksi akkuun liittyvät ongelmat, ajovalojen päälle unohtaminen, polttoaineen loppuminen, pakkanen tai viat sytytysjärjestelmässä voivat aiheuttaa sen, ettei auto käynnisty. Soita meille, niin tulemme nopeasti paikan päälle ja selvitämme, mistä on kyse. Autopalveluvakuutus korvaa käynnistyspalvelun kulut ilman omavastuuta tai bonusmenetyksiä.

Tarjoamme käynnistysapua, apuvirtaa ja neuvoja tilanteen mukaan. Huolehdimme siitä, että pääset jatkamaan matkaa määränpäähäsi tavalla tai toisella. Jos auto on muuten kunnossa, saat oman auton käyttöösi saman tien. Tarvittaessa tilaamme taksin, järjestämme hinauksen, sijaisauton tai kuljetuksen kotiin, töihin tai vaikkapa lähimmälle bussipysäkille toiveesi mukaan.

Apuvirtaa auton akulle

Uusissa autoissa akun omatoiminen lataus käynnistyskaapeleilla ei ole suositeltavaa auton herkän elektroniikan takia. Vaikka kaapelit olisi kytketty oikein, lataus voi vahingoittaa sekä virtaa antavaa että saavaa autoa.

Ammattitaitoiset kuljettajamme antavat apuvirtaa turvallisesti siten, etteivät auton akku tai elektroniikkajärjestelmä vaurioidu. Teemme työn asianmukaisilla välineillä ja oikeanlaisilla menetelmillä, mikä suojaa uusien autojen herkkää sähköjärjestelmää.

Tyhjä tai rikkoutunut akku

Akun tyhjeneminen voi johtua esimerkiksi päälle jääneistä ajovaloista tai tiensä päässä olevasta akusta. Kovilla pakkasilla akun varaustila laskee, jolloin se tyhjenee tavanomaista nopeammin. Jos auton akku on rikkoutunut eikä pelkkä apuvirta riitä, akkupalvelumme auttaa!

Jos polttoaine on päässyt loppumaan, voimme tuoda lisää polttoainetta, jotta pääset jatkamaan matkaasi. Mikäli mittarin mukaan polttoainetta on vielä jäljellä, vaikka se on loppunut, on kyseessä korjausta vaativa tekninen vika. Soita ja tilaa!

24 H PÄIVYSTYS

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja