Akkupalvelut
Kun auton akku on tyhjä, hinauspalvelu Huhtanen auttaa. Akkupalvelu autoilijoille 24 h Uudellamaalla. Meiltä saat uuden akun nopeasti. Soita!
500
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-500,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Akkupalvelut

AKKUPALVELU VIHDISSÄ, LOHJALLA JA KIRKKONUMMELLA

Akun vaihto ja apukäynnistys 24 h Uudellamaalla

Hinauspalvelu Huhtanen auttaa, kun auto ei käynnisty. Akkupalvelu palvelee autoilijoita 24 h vuorokaudessa Vihdissä, Lohjalla, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Palvelemme myös Lopella, Forssassa, Tammelassa ja Somerolla. Saat uuden akun ajoneuvoosi helposti ja nopeasti, kun soitat meille.

Akkuviat ratkeavat avullamme

Akkupalvelu tuo akun sinne, missä sitä tarvitaan. Ympärivuorokautisen palvelun ansiosta pääset jatkamaan matkaasi vaikka keskellä yötä. Liikkuva palvelu mahdollistaa sen, että auto saadaan yhä useammin ajokuntoon tien päällä ilman hinausta tai korjaamokäyntiä.

Akkuviat ovat yhä yleisempiä nykyaikaisissa autoissa. Akun käyttöikää lyhentävät autojen sähkönkulutus ja lyhyet ajomatkat, minkä vuoksi viisi vuottakin alkaa olla akulle pitkä ikä. Jos akku on elinkaarensa päässä, auton apukäynnistys antaa korkeintaan tilapäisen helpotuksen.

Uusi akku joka autoon

Tarkistamme ensin akkutesterillä akun kunnon ja kokeilemme auton käynnistystä apuvirralla. Kaikissa hinaus- ja tiepalveluautoissamme on uusin laitteisto akun kunnon ja latausjännitteen testaamiseen sekä yleisimmät akut eri ajoneuvoihin. Akun testauksesta annamme aina tositteen.

Mikäli toteamme akun olevan tiensä päässä, vaihdamme sen helposti uuteen. Käytämme markkinoiden parhaita akkuja ja osaamme valita sopivan akun jokaiseen ajoneuvoon. Kysy lisää!

Akkupalveluun kuuluu

  • Auton apukäynnistys
  • Auton akun testaus
  • Akkumyynti
  • Uuden akun paikalle tuonti
  • Auton akun vaihto
  • Auton akun asennus
  • Romuakkujen vastaanotto ja kierrätys

Hinta ja maksutavat

Akkupalvelun hinta on alkaen 100 €. Auton akun hinta on yleensä 100–200 €. Maksutapoina käyvät käteinen ja lasku (lasku edellyttää puoltavaa luottopäätöstä).

Soita meille, me asioimme vakuutusyhtiön kanssa puolestasi

Mikäli akkusi rikkoutuu ja sinulla on kasko- tai osakaskovakuutus, vakuutusyhtiösi korvaa useimmiten akkupalvelun kuljetuskulut. Silloin sinulle jää maksettavaksi vain akun hinta. Me hoidamme yhteydenpidon vakuutusyhtiöön puolestasi ja tarkistamme korvattavuuden kaikkina päivinä ja kellonaikoina. Soita ja kysy lisää!

Akku hyytynyt? – 24 H PÄIVYSTYS

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja