Vakuutusyhtiön laskuun
Hinauspalvelu Huhtanen palvelee tiellä liikkujia monipuolisesti Uudellamaalla. Kun auto jättää tielle, meiltä saat tarvitsemasi avun ripeästi 24 h. Soita!
655
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-655,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Vakuutusyhtiön laskuun

PALVELEMME KAIKKIEN VAKUUTUSYHTIÖIDEN ASIAKKAITA

Joka päivä 24 h Uudellamaalla

Hinauspalvelu Huhtasen hinauspalvelu auttaa autoilijoita yllättävissä tilanteissa. Autamme myös, kun rengas rikkoutuu, polttoaine loppuu tai ajoneuvoon tulee tekninen vika, soita meille. 24 h päivystyksen ansiosta apua on tarjolla ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Toimimme pääasiassa Vihdissä, Lohjalla, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Halutessasi hinaamme auton suoraan lähimmälle korjaamolle.

Vain yksi soitto riittää: 050 2988

Tulemme avuksesi nopeasti ja tehokkaasti silloin, kun apua tarvitaan. Soita!

Otamme yhteyttä vakuutusyhtiöösi puolestasi vahinko- ja onnettomuustilanteessa.

Apua kunkin vakuutusyhtiön asiakkaalle tien päällä

Hinauspalvelu Huhtasen tiepalvelu on jokaisen autoilijan käytössä. Katso tarkempia tietoja vakuutusyhtiötäsi koskevalta sivulta:

 

Miten tilaan palvelun?

Soita suoraan meille kaikkina vuorokaudenaikoina. Sinun ei siis tarvitse soittaa vakuutusyhtiöösi. Usein tien päällä avun haluaa nopeasti ja soittamalla meille suoraan, saat tarvitsemasi hinauspalvelun nopeasti. Palvelun tilaaminen on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi.

Hinausautomme saapuu paikan päälle 15–45 minuutissa – joskus jopa nopeammin.

Kerro meille puhelimessa

  • Ajoneuvosi rekisteritunnus
  • Ajoneuvosi sijainti
  • Ongelman kuvaus

Kun kerrot meille puhelimessa yllä mainitut seikat, pystymme palvelemaan sinua mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Hinaamme kaikenlaisia kulkuvälineitä moottoripyörästä henkilöautoihin ja pakettiautoista raskaaseen kalustoon.

Hoidamme vahinkoilmoituksen puolestasi

Teemme vahinkoilmoituksen asiakkaan puolesta tai autamme asiakasta tekemään vahinkoilmoituksen hinaus- ja tiepalvelutapauksissa. Eri vakuutusyhtiöillä on tässä kohden eri käytänteitä.

Joka tapauksessa voit sopia hinnasta ja maksutavasta puhelimessa ennen palvelun tilaamista. Näin sinun ei tarvitse olla huolissaan hinnasta siinäkään tapauksessa, ettei sinulla olisi vakuutusta. Hinauksen hinta on alkaen 100 euroa, ja lopullinen hinta määräytyy tilauksen ajankohdan, asiakkaan sijainnin sekä tehtävän työn mukaan.

Soita ja autamme sinua hinausasioissa!

24 H PÄIVYSTYS:

050 2988

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.