Raskaan kaluston hinaus
Hinauspalvelu Huhtanen hoitaa raskaan kaluston hinaukset nopeasti koko Suomen alueella. Meiltä saat apua 24 h vuoden jokaisena päivänä. Ota yhteyttä!
504
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-504,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Raskaan kaluston hinaus

KAIKKI RASKAAN KALUSTON HINAUKSET

Apua nopeasti 24 h koko Suomessa

Kun raskas ajoneuvo suistuu ojaan tai jättää tielle, kannattaa apuun kutsua luotettava ammattilainen. Hinauspalvelu Huhtanen hoitaa raskaan kaluston hinaukset 24 h Länsi-Uudellamaalla ja koko Suomen alueella. Vain yksi soitto riittää, ja apu on paikalla ennen kuin huomaatkaan. Autamme kuljettajia ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä viikonloput ja juhlapyhät mukaan lukien.

Raskaat ajoneuvot vaativat erikoisosaamista

Raskaan kaluston kanssa työskentely vaatii erikoisosaamista ja oikeanlaisia työvälineitä. Bussit, kuorma-autot, työkoneet sekä muut henkilöautoa raskaammat ajoneuvot eivät nouse ojasta ilman asianmukaista kalustoa sekä taitavaa henkilökuntaa. Isokokoisia ja painavia ajoneuvoja hinatessa korostuvat myös turvallisuus ja tarkka harkinta, joita tehtävän onnistunut suoritus edellyttävät. Kokeneena ammattilaisena huolehdimme aina siitä, että ajoneuvot ja ihmiset selviävät hinauksesta sujuvasti ja turvallisesti, moitteettomassa kunnossa.

Miksi hinauspalvelu kannattaa tilata meiltä?

Hinauspalvelu Huhtanen on täyden palvelun hinausliike, jolla on pitkä kokemus erilaisista hinauksista. Hinaamme kaikenlaiset ajoneuvot nopeasti ja luotettavasti – ympäri vuorokauden. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää myös raskaiden ajoneuvojen hinaukset, joten hinaamme sujuvasti kaikenkokoiset autot.

Raskaan kaluston tiepalvelut

Osaavissa käsissä raskas kalusto liikkuu kevyesti, eikä mikään ajoneuvo ole liian raskas tai haastava. Kaikki kuljettajamme ovat kokeneita ja koulutettuja mekaanikkoja, jotka osaavat korjata useimmat viat jo tien päällä. Hinausautomme on varustettu auton vian määritykseen ja vikamuistin lukuun tarvittavin diagnostiikkalaitteistoin sekä yleisimmin akuin.

Vahva ja monipuolinen hinauskalusto

Raskaiden ajoneuvojen hinaukset vaativat sopivaa erikoiskalustoa, jossa on tarpeeksi kapasiteettia painavien autojen liikutteluun. Käytössämme on nykyaikainen kalusto, johon kuuluu raskaan kaluston hinaukseen tarkoitettu hinausauto. Sen avulla pystymme vetämään bussit, kuorma-autot, työkoneet sekä muut raskaat ajoneuvot nopeasti takaisin tielle. Hinausautomme on varustettu lavavinssillä ja väkivahvalla runkovinssillä, joilla painavien autojen vinssaukset onnistuvat vaivatta. Tutustu tarkemmin kalustoomme!

Luotettava ammattikuljettajien kumppani

Hinauspalvelu Huhtanen palvelee raskaan kaluston kuljettajia monenlaisissa yllättävissä ongelmatilanteissa. Kun matka katkeaa esimerkiksi kolarin, ojaan ajon tai teknisen vian vuoksi, meiltä saat nopean avun mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Huolehdimme siitä, että matkasi voi taas jatkua.

Päätoimialueeseemme kuuluu Vihti, Lohja, Kirkkonummi sekä muu Uusimaa. Palvelemme myös Lopella, Forssassa, Tammelassa ja Somerolla. Lisäksi kattava yhteistyökumppaneiden verkosto laajentaa toimialueemme lähes koko Suomeen. Soita ja tilaa raskaan kaluston hinaus!

24 H PÄIVYSTYS

Oletko rekan tai muun raskaan kaluston kanssa liikkeellä? Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja