Hinauspalvelut
Hinauspalvelu Huhtanen tarjoaa luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua Uudellamaalla. Huolehdimme siitä, että matkasi jatkuu tavalla tai toisella. Ota yhteyttä!
458
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-458,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Hinauspalvelut

AUTON HINAUS ON SOITON PÄÄSSÄ

Päivystys joka päivä 24 h Uudellamaalla

Hinauspalvelu Huhtanen tarjoaa luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua vuoden jokaisena päivänä.  Ympäri vuorokauden palveleva 24 h päivystys takaa sen, että apu on perillä nopeasti kaikkina vuorokaudenaikoina.  Toimimme pääasiassa Vihdissä, Nummelassa, Lohjalla, Karkkilassa, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Palvelemme myös Lopella, Forssassa, Tammelassa ja Somerolla.  Kun auto jättää tielle, soita meille!

Hinauksen tilaaminen

Kun tilaat hinauksen suoraan hinausliikkeeltä, saat kokonaisvaltaisen avun paikalle nopeasti. Kun soitat Hinauspalvelu Huhtaselle, puheluasi ei yhdistellä, sinua ei pompotella asiakaspalvelijalta toiselle etkä joudu jonottamaan puhelinpalvelussa; sen sijaan saat tarvitsemaasi palvelua heti, yhdestä numerosta ja yhdellä puhelinsoitolla. Saat kaiken tarvitsemasi avun, olipa kyse sitten tekninen vika, liikennevahinko tai muu hinausta vaativa tilanne tai pelkkä neuvonta. Tallenna siis puhelimeesi vain yksi hinausnumero: 050 2988 / Hinauspalvelu Huhtanen.

ÄLÄ JONOTA!
SOITA AINA ENSIN MEILLE.
Saat avun nopeasti ja helposti! Otamme yhteyttä vakuutusyhtiöösi aina puolestasi vahinko- ja onnettomuustilanteessa.

Huhtaselta nopea hinaus – hinta alkaen arkisin 100 euroa

Hinauksen hinta on asia, joka tietysti mietityttää ennen hinauksen soittamista. Auto on saatava kuljetettua tienposkesta korjaamolle, mutta mitä hinaus maksaa? Hinauksen hinta alkaa arkisin noin 100 eurosta. Tyypillinen hinta arkena on noin 150 euroa. Meiltä onnistuu myös raskaan kaluston hinaus. Raskaan kaluston hinauksissa hinta katsotaan aina tapauskohtaisesti. Annamme toki jo kysyttäessä / tai tilausvaiheessa aina alustavan hinta-arvion tai hinnaston, että asiakas saa käsityksen hinnoitteluperusteista ja hinnan muodostumisesta.

Olemme täyden palvelun hinausliike. Kun tilaat hinauksen meiltä, voit olla varma siitä, että apu tulee nopeasti ja koko hinausprojekti hoituu sujuvasti alusta loppuun. Autamme asiakkaitamme paitsi auton hinauksessa, myös kaikkeen muuhun tilanteeseen liittyvässä. Lue alta lisää autoilijan tarpeet huomioivasta palvelustamme!

Raskaan kaluston hinaus

Hinaamme bussit, kuorma-autot ja muut raskaan kaluston ajoneuvot vaivattomasti. Lue lisää raskaan kaluston hinauksesta. Hoidamme myös työkoneiden kuljetukset, kuten nostimien, traktorien ja kuormaajien siirrot paikasta toiseen.

SOITA SUORAAN MEILLE! Otamme yhteyttä vakuutusyhtiöön ja selvittelemme heidän kanssaan asiat puolestasi. 

Autoilijan tarpeet huomioiva palvelu

Matkan katketessa kannattaa kääntyä kokeneen ammattilaisen puoleen. Me huolehdimme siitä, että matkasi jatkuu tavalla tai toisella sinne, minne olit menossa. Tarjoamme apua nopeasti ja räätälöidysti tarpeesi ja toiveesi huomioiden. Auton hinauksen ajaksi voimme järjestää käyttöösi esimerkiksi sijaisauton; OMASTA AUTOVUOKRAAMOSTAMME voit vuokrata korvaavan menopelin 24/7. Voimme myös tilata sinulle taksin tai kuljettaa sinut tarvittaessa kotiin, töihin tai mihin sinun vain tarvitseekin päästä.

Ennen hinausta selvitämme, saammeko autosi kuntoon jo tien päällä. Kaikki kuljettajamme ovat kokeneita ammattimekaanikkoja, jotka kouluttautuvat jatkuvasti. He taitavat autotekniikan uusimmat haasteet, jolloin matkan jatkuminen omalla autolla on todennäköistä. Halutessasi kuitenkin hinaamme auton suoraan lähimmälle korjaamolle. Lue lisää tiepalvelusta!

Raskaan kaluston hinaus

Hinaamme kuorma- ja linja-autot sekä muut raskaan kaluston ajoneuvot vaivattomasti. Lue lisää raskaan kaluston hinauksesta. Hoidamme myös työkoneiden kuljetukset, kuten nostimien, traktorien ja kuormaajien siirrot paikasta toiseen.

Kiireetön hinaus

Tarvitsetko autollesi kuljetusta mutta asialla ei ole kiire? Hoidamme myös kiireettömät hinaukset ammattitaidolla. Ota yhteyttä, niin laskemme tarjouksen, jossa kuljetus yhdistetään muihin kiireettömiin kuljetuksiin. Tämä on kustannustehokas tapa tilata auton siirto silloin, kun sillä ei ole kiire.

Hinausautot haastaviinkin kohteisiin

Hinausautot palvelevat kaikkialla Vihdin, Lohjan, Kirkkonummen sekä muun Uudenmaan alueella. Autotallit, pysäköintihallit tai vaikeakulkuinen maastokaan eivät ole meille ongelma, sillä monipuolisesta hinauskalustostamme löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin kohteisiin ja tilanteisiin. Tutustu tarkemmin kalustoomme!

 

ÄLÄ JONOTA! SOITA AINA ENSIN MEILLE.

Saat avun nopeasti ja helposti. Huolehdimme aina puolestasi vahinko- tai onnettomuustilanteessa kontaktoinnin vakuutusyhtiöösi!

24 H PÄIVYSTYS

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja