Rekrytointi
Tule töihin viihtyisään ja asiantuntevaan työyhteisöömme! Etsimme hinausautonkuljettajia ja tiepalvelumekaanikkoja.
450
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-450,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Rekrytointi

Hinausautonkuljettaja, haetko uusia haasteita?

Etsimme uusia työntekijöitä osaavaan joukkoomme

Hinauspalvelu Huhtanen on jatkuvasti kasvava hinausalan yritys. Olemme tunnettu ja luotettava alan toimija ja kuulumme koko maan kattavaan Autoliiton hinaus- ja tiepalveluverkostoon. Hinausautonkuljettajamme ja tiepalvelumekaanikkomme palvelevat kaikissa hinaukseen ja tiepalveluihin liittyvissä asioissa nopeasti ja asiantuntevasti 24 h vuorokaudessa. Päätoimialuettamme ovat Vihti, Lohja, Kirkkonummi sekä muu Uudenmaan alue. Palvelemme myös Lopella, Forssassa, Tammelassa ja Somerolla.

 

Työtä tarjolla hinausalan ammattilaisille

Yrityksemme menestyksen takana ovat ammattitaitoiset ja työssään viihtyvät ihmiset. Osaava, joustava ja työhönsä sitoutunut henkilöstö on yrityksemme kivijalka. Olisitko sinä yksi uusista osaajistamme?

Jos olet kiinnostunut hinausautonkuljettajan tai tiepalvelumekaanikon tehtävistä ja sinulla on alan osaamista, voit hakea osaksi koko ajan kasvavaa joukkoamme. Meillä on haku päällä jatkuvasti, ja tällä hetkellä avoimet hinausauton kuljettajan työpaikat löydät tältä sivulta.

 

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme hinausauton kuljettajan ja tiepalvelumekaanikon tehtävän hakijoilta kokemusta asentajan työstä sekä autotekniikan perusteellista tuntemusta. Työssä tarvitaan ongelmanratkaisukykyä sekä taitoa suoriutua tehokkaasti jatkuvasti muuttuvissa ja haasteellisissa tilanteissa. Työn menestyksellinen suorittaminen vaatii reipasta ja oma-aloitteista asennetta, asiakaspalvelutaitoja, hyviä kommunikaatiotaitoja sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

 

Mitä voimme tarjota sinulle?

Tarjoamme kiinnostavan ja haastavan työn hinausalan aitiopaikalla. Monipuolinen työ sisältää päivittäin vaihtelevia tehtäviä hinauksen ja tiepalvelun saralla. Yksikään työpäivä ei ole samanlainen, vaan kohtaat uusia tilanteita jatkuvasti.

Hinauspalvelu Huhtanen tunnetaan alansa edelläkävijänä. Työyhteisömme jäsenenä pääset kehittämään aktiivisesti ammattitaitoasi, sillä tarjoamme työntekijöillemme jatkuvaa koulutusta.

Työyhteisömme koostuu sitoutuneista ja ammattitaitoisista työntekijöistä, jotka viihtyvät työssään. Vaikka työ on välillä haastavaa, se on samalla hyvin palkitsevaa ja antoisaa. Lisäksi reilut ja mukavat työtoverit kannustavat ja tukevat työssä viihtymistä.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos kiinnostuit ja koet, että voisit olla etsimämme hinausautonkuljettaja ja tiepalvelumekaanikko, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen info@hinaushuhtanen.fi. Jos sinulla on kysyttävää, kerromme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Hinausauton kuljettajan työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

24 H PÄIVYSTYS

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.