Romuauton nouto
Hinauspalvelu Huhtanen tarjoaa romuautojen noudon ja kierrätyksen ilmaiseksi. Hoidamme kaiken puolestasi, ja saat virallisen romutustodistuksen. Kysy lisää!
495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-495,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Romuauton nouto

ILMAINEN ROMUAUTON NOUTO

Huolehdimme myös romuauton kierrätyksestä

Olisiko aika toimittaa vanha ajoneuvo romuttamolle? Auton romutus tulee ajankohtaiseksi, kun auto ei ole enää ajokelpoinen eikä korjaus kannata. Hinauspalvelu Huhtanen hoitaa romuautojen noudon ilmaiseksi Vihdissä, Lohjalla, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Palvelemme myös Lopella, Forssassa, Tammelassa ja Somerolla.

 

Kelpokerääjä on luotettava kumppani

Hinauspalvelu Huhtanen on Kuusakoski Oy:n valtuuttama kelpokerääjä. Kuusakoski on Suomen Autokierrätys Oy:n virallinen yhteistyökumppani, jonka koko maan kattavaan palveluverkkoon kuuluu yli 100 vastaanottopistettä ja autopurkamoa. Noudamme niin pihassa olevat romuautot kuin vielä vahinkopaikalla olevat rikkoutuneet tai kolaroidut autot, jotka toimitamme eteenpäin autoromuttamoon.

Kun luovutat romuautosi kelpokerääjälle, voit olla varma, että auton kierrätys hoidetaan asianmukaisesti. Samalla saat virallisen romutustodistuksen, joka päättää autoon liittyvät omistajan vastuut ja joka todistaa auton oikeaoppisen kierrätyksen. Romuautosta voidaan kierrättää tai hyödyntää jopa 95 %, mikä säästää ympäristöä.

 

Palvelu sisältää veloituksetta

 

  • Romuauton noudon
  • Virallisen romutustodistuksen, joka päättää omistajan vastuut ajoneuvosta (vakuutukset, ajoneuvovero)
  • Ajoneuvon poiston Trafin (Liikenteen turvallisuusvirasto) rekisteristä
  • Ajoneuvon kierrätyksen ympäristömääräysten mukaan
  • Ajoneuvosta syntyvän romujätteen päätymisen hyötykäyttöön

 

Jätä romuauton nouto ja kierrätys meille

Soita meille, niin me hoidamme kaikki romuauton noutoon ja kierrätykseen liittyvät toimenpiteet puolestasi. Keräämme romuautot sopivana ajankohtana ja toimitamme ne autoromuttamoon Vihdin, Lohjan, Kirkkonummen, Forssan, Tammelan, Lopen ja Someron alueella.  Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jos romuauto sijaitsee muualla päin Suomea, tilaa nouto täältä

24 H PÄIVYSTYS

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja

Tilaa ilmainen romuauton nouto

Hakupaikka:

Valitse, oletko kuluttaja vai yritys:

Yrityksen nimi:

Tilauksen viite:

Puhelinnumero (pakollinen):

Ajoneuvossa renkaat paikallaanHaluan yhteydenoton ennen ajoneuvon noutoaAjoneuvon voi noutaa myös ilman yhteydenottoa