Auton oven avaus
Ovatko auton avaimet sisällä ja ovi lukossa? Ei hätää, sillä Hinauspalvelu Huhtanen hoitaa auton ovien avaukset 24 h Uudellamaalla. Ota yhteyttä!
474
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-474,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Auton oven avaus

AUTON OVIEN AVAUS 24 H

Ovatko auton avaimet sisällä ja ovi lukossa?

Ei hätää, sillä Hinauspalvelu Huhtanen hoitaa auton ovien avaukset jälkiä jättämättä. Kun avaimet jäävät autoon, ovi pamahtaa kiinni ja menee lukkoon, kannattaa kutsua ammattilainen paikalle. Toimimme pääasiassa Vihdissä, Lohjalla, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Palvelemme myös Lopella, Forssassa, Tammelassa ja Somerolla.

Avainten jättäminen lukitun auton sisälle on tuttu kokemus monelle. Arjen kiireessä autonomistaja voi vahingossa lukita itsensä ajoneuvonsa ulkopuolelle. Joskus vika auton sähköjärjestelmässä aiheuttaa ovien yllättävän lukkiutumisen. Kiperän tilanteen aiheuttajana voi olla myös lemmikki, joka on autoon jäädessään painanut ovet lukkoon sisäpuolelta. Päivystämme 24 h, joten meiltä saat nopean avun kaikissa tilanteissa mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Jäätyneen lukon avaus

Talvisin pakkanen voi aiheuttaa ikävän yllätyksen, kun auton lukko jäätyy kiinni. Suojasään jälkeen iskevä pakkanen jäädyttää lukon erityisen helposti. Hoidamme jäätyneen lukon avaukset ja sulatukset ammattitaidolla kaikissa sääolosuhteissa.

Sähköisen lukitusjärjestelmän viat

Uusissa autoissa elektroninen vika voi sekoittaa lukkojärjestelmän niin, ettei ovia saa enää auki. Auton sähköinen lukitusjärjestelmä kestää usein heikosti Suomen säätilan vaihteluja. Kosteus tai pakkanen voi aiheuttaa ohjainlaitevian, joka lukitsee yllättäen auton ovet.

Pitkällä kokemuksella ja erikoistyökaluilla saamme auton ovet auki vahinkoa tuottamatta. Samalla vältytään auton ikkunoiden rikkomiselta ja niiden kalliilta korjaukselta.  Nopean palvelun ansiosta myös aikaa säästyy, sillä olemme paikan päällä tuossa tuokiossa.

Joskus uusien autojen monimutkainen tekniikka voi estää ovien avaamisen. Silloin hinaamme auton lähimpään huoltoliikkeeseen, josta löytyy syvempää tietämystä automerkin tekniikasta.

Soita ja tilaa ovenavauspalvelu

Kun auton ovet ovat lukossa ja avaimet sisällä, Hinauspalvelu Huhtanen auttaa sinut pois pinteestä.

Avaamme kaikkien automerkkien ja -mallien ovet nopeasti ja ammattitaitoisesti. Hoidamme työn niin, että auto säilyy ehjänä ja kulut pysyvät kurissa. Soita ja kutsu Hinauspalvelu Huhtanen paikalle!

PULASSA? – 24 H PÄIVYSTYS

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.