Autonvuokraus
Hinauspalvelu Huhtasen palveluihin kuuluu autonvuokraus, joten saat halutessasi käyttöösi sijaisauton, jonka toimitamme toivomaasi paikkaan. Ota yhteyttä!
479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-479,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Autonvuokraus

EDULLINEN AUTONVUOKRAUS

Sijaisauto hinauksen tai korjauksen ajaksi

Kun oma autosi ei ole käytettävissä kolarin, huollon tai teknisen vian takia, Hinauspalvelu Huhtanen palvelee. Soita meille, niin hoidamme kaiken tarvittavan: hinauksen, sijaisauton ja yhteydenpidon vakuutusyhtiöön. Sovimme autonvuokrauksesta lähimmän autovuokraamon kanssa ja toimitamme vuokra-auton rikkoutuneen tilalle. Toimimme pääasiassa Vihdissä, Lohjalla, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Palvelemme myös Lopella, Forssassa, Tammelassa ja Somerolla.

Soita ja tilaa sijaisauto

Halutessasi tuomme rikkoutuneen tilalle sijaisauton, joka on käytettävissäsi niin kauan kuin sitä tarvitset. Voit hyödyntää autovuokraamon palveluita tilanteesi mukaan esimerkiksi tunnin, päivän tai viikon ajan. Vuokra-autolla matkasi jatkuu vaivattomasti määränpäähän ilman ylimääräisiä keskeytyksiä. Voit kulkea mukavasti oman aikataulusi mukaan sinne, minne olit menossa.

Laadukkaat vuokra-autot

Lähimmästä autovuokraamosta saat käyttöösi ensiluokkaisen sijaisauton. Laajasta valikoimasta löytyy varmasti tarpeisiisi sopiva vaihtoehto, jolla niin työmatkat kuin harrastuksiin kulkeminenkin hoituvat kätevästi.

Kysy tarjous autonvuokrauksesta

Kun matkasi keskeytyy ja tarvitset vuokra-autoa, soita meille. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää auton hinauksen, sijaisauton hankinnan lähimmästä autovuokraamosta sekä yhteydenpidon vakuutusyhtiöön. Toimitamme auton haluamaasi paikkaan Vihdin, Lohjan, Kirkkonummen, Forssan, Tammelan, Lopen ja Someron alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous autonvuokrauksesta!

24 H PÄIVYSTYS

Oma auto rikki? Ei hätää. Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille – tarvittaessa myös sijaisauton. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.