Soitetaan hinaus suoraan sieltä Huhtaselta!
Hinauspalvelu Huhtanen palvelee tiellä liikkujia monipuolisesti Uudellamaalla. Kun auto jättää tielle, meiltä saat tarvitsemasi avun ripeästi 24 h. Soita!
636
post-template-default,single,single-post,postid-636,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Soitetaan hinaus suoraan sieltä Huhtaselta!

Soitetaan hinaus suoraan sieltä Huhtaselta!

Jos auto jättää tien päälle, on mukava saada asiaan nopea ratkaisu. Siksi kannattaa toki ottaa yhteyttä hinauspalveluun heti matkan katkettua. Vaan voipa tulla mieleen, miten asia hoidetaan vakuutusyhtiön kanssa! Siitä ei tarvitse huolehtia, sillä hinausfirmassa pääset juttusille suoraan alan ammattilaiselle, joka opastaa sinua, järjestää avun, sijausauton tai taksin sekä hoitaa velvollisuudet vakuutusyhtiön kanssa.

Saako laskun hoidetuksi vakuutuksesta, jos soitan hinauspalveluun?

Veloitamme hinauspalvelun tai tiepalvelun käytön suoraan vakuutuksestasi eikä se sisällä omavastuuta tai vaikuta bonuskertymääsi. Toki sinulla pitää olla kaskovakuutus voimassa. Senkin voimme yleensä tarkistaa. Autopalveluvakuutuksella voi omissa vakuutussopimuksissa olla erilaisia nimiä, esimerkiksi autopalvelu, hinausturva, hinausvakuutus, autopalvelu plus, autopalvelu+, kasko, osakasko, keskeytysvakuutus, matkanjatkumisvakuutus, matkanjatkumispalvelu tai matkan jatkuminen. Palvelumme käyttäminen on siis vakuutusasiakkaalle täysin veloituksetonta. Jos nyt kävisi sitten niin, että sinulla on vain liikennevakuutus, sovimme toki autosi kuljetuksesta sinulle järkevään hintaan.

Hinauspalvelua 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Lisäksi Hinauspalvelu Huhtasen numero 050-2988 palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä ja samasta numerosta saat myös kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaiden hoidon. Numero on normaalihintainen matkapuhelinnumero.

Vastaamme nopeasti, sillä meille ei tarvitse jonottaa. Puhelinvaihteemme yhdistää sinut aina automaattisesti suoraan vapaalle alan ammattilaiselle. Hinauspalveluumme soittaminen ei edellytä avun tilaamista. Asiantuntijamme neuvovat, miten sinun tulee toimia kussakin tilanteessa tien päällä.