Tiepalvelu Vihdissä, Lohjalla ja Kirkkonummella

Joka päivä 24 h Uudellamaalla

Hinauspalvelu Huhtasen tiepalvelu auttaa autoilijoita yllättävissä tilanteissa. Kun rengas rikkoutuu, polttoaine loppuu tai ajoneuvoon tulee tekninen vika, soita meille. 24 h päivystyksen ansiosta apua on tarjolla ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Toimimme pääasiassa Vihdissä, Lohjalla, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella.

Tiepalvelu auttaa monipuolisesti erilaisissa ongelmatilanteissa. Tavoitteemme on, että autoilija pääsee jatkamaan matkaansa heti tavalla tai toisella. Tarjoamme nopeaa ja asiantuntevaa apua kaikille tiellä liikkujille heidän tarpeensa ja toiveensa huomioiden.

Tiepalvelu auttaa monipuolisesti

Auto kuntoon ja matka jatkuu

Aluksi selvitämme, saammeko korjattua ajoneuvon kuntoon jo tien päällä. Tarjoamme teknistä ensiapua, joka voi sisältää esimerkiksi vian etsimisen ja pikkuvikojen korjaamisen. Voimme myös esimerkiksi vetää auton ylös ojasta tai tien pientareelta, tuoda uuden akun tai renkaan, antaa apuvirtaa tai tyhjentää polttoainetankin – meiltä löytyvät ratkaisut monenlaisiin tilanteisiin.

Kaikissa hinaus- ja tiepalveluautoissamme on mukana diagnostiikkalaitteisto auton vikamuistin lukuun ja vian määritykseen. Kaikki kuljettajamme ovat kokeneita ammattimekaanikkoja, jotka kouluttautuvat jatkuvasti. He taitavat autotekniikan uusimmat haasteet, jolloin matkan jatkuminen omalla autolla on todennäköistä. Halutessasi kuitenkin hinaamme auton suoraan lähimmälle korjaamolle.

Vain yksi soitto riittää

Tiepalvelu huolehtii sinusta ja ajoneuvostasi 24 h Vihdissä, Lohjalla, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Lähdemme myös Lopelle, Forssaan, Tammelaan ja Somerolle. Tulemme avuksesi nopeasti ja tehokkaasti silloin, kun apua tarvitaan. Soita!

24 H Päivystys

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja