Auton hinaus on soiton päässä

Päivystys joka päivä 24 h Uudellamaalla

Hinauspalvelu Huhtanen tarjoaa luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua vuoden jokaisena päivänä.  Ympäri vuorokauden palveleva 24 h päivystys takaa sen, että apu on perillä nopeasti kaikkina vuorokaudenaikoina.  Toimimme pääasiassa Vihdissä, Lohjalla, Kirkkonummella sekä muualla Uudenmaan alueella. Palvelemme myös Lopella, Forssassa, Tammelassa ja Somerolla.  Kun auto jättää tielle, soita meille!

Raskaan kaluston hinaus

Hinaamme bussit, kuorma-autot ja muut raskaan kaluston ajoneuvot vaivattomasti. Lue lisää raskaan kaluston hinauksesta. Hoidamme myös työkoneiden kuljetukset, kuten nostimien, traktorien ja kuormaajien siirrot paikasta toiseen.

Autoilijan tarpeet huomioiva palvelu

Matkan katketessa kannattaa kääntyä kokeneen ammattilaisen puoleen. Me huolehdimme siitä, että matkasi jatkuu tavalla tai toisella sinne, minne olit menossa. Tarjoamme apua nopeasti ja räätälöidysti tarpeesi ja toiveesi huomioiden. Auton hinauksen ajaksi voimme järjestää käyttöösi esimerkiksi sijaisauton tai tilata taksin. Voimme myös kuljettaa sinut tarvittaessa kotiin, töihin tai vaikkapa lähimmälle bussipysäkille.

Ennen hinausta selvitämme, saammeko autosi kuntoon jo tien päällä. Kaikki kuljettajamme ovat kokeneita ammattimekaanikkoja, jotka kouluttautuvat jatkuvasti. He taitavat autotekniikan uusimmat haasteet, jolloin matkan jatkuminen omalla autolla on todennäköistä. Halutessasi kuitenkin hinaamme auton suoraan lähimmälle korjaamolle. Lue lisää tiepalvelusta!

Kiireetön hinaus

Tarvitsetko autollesi kuljetusta mutta asialla ei ole kiire? Hoidamme myös kiireettömät hinaukset ammattitaidolla. Ota yhteyttä, niin laskemme tarjouksen, jossa kuljetus yhdistetään muihin kiireettömiin kuljetuksiin. Tämä on kustannustehokas tapa tilata auton siirto silloin, kun sillä ei ole kiire.

Hinausautot haastaviinkin kohteisiin

Hinausautot palvelevat kaikkialla Vihdin, Lohjan, Kirkkonummen sekä muun Uudenmaan alueella. Autotallit, pysäköintihallit tai vaikeakulkuinen maastokaan eivät ole meille ongelma, sillä monipuolisesta hinauskalustostamme löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin kohteisiin ja tilanteisiin. Tutustu tarkemmin kalustoomme!

24 H Päivystys

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lisätietoja