A-vakuutus
Hinauspalvelu Huhtanen palvelee tiellä liikkujia monipuolisesti Uudellamaalla. Kun auto jättää tielle, meiltä saat tarvitsemasi avun ripeästi 24 h. Soita!
668
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-668,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

A-vakuutus

A-VAKUUTUKSEN HINAUSVAKUUTUKSET

Hinausta joka päivä 24 h Uudellamaalla

A-Vakuutuksen tarjoamista kaskoista Superkasko, Isokasko, Osakasko ja Minikasko sisältävät hinauspalveluvakuutuksen.

Vain yksi soitto riittää: 050 2988

Tulemme avuksesi nopeasti ja tehokkaasti silloin, kun apua tarvitaan. Kiireettömissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä myös lomakkeellamme.

Otamme yhteyttä vakuutusyhtiöösi puolestasi vahinko- ja onnettomuustilanteessa.

Miten tilaan palvelun?

Soita suoraan meille kaikkina vuorokaudenaikoina. Sinun ei siis tarvitse soittaa vakuutusyhtiöösi. Usein tien päällä avun haluaa nopeasti ja soittamalla meille suoraan, saat tarvitsemasi hinauspalvelun nopeasti. Palvelun tilaaminen on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi.

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiön kanssa, ja laskutamme ajoneuvon hinauksen tai tiepalvelun suoraan vakuutusyhtiösi vakuutusehtojen mukaisesti.

A-Vakuutus on OP-ryhmään kuuluva vahinkovakuutusyhtiö.

Kerro meille puhelimessa

  • Ajoneuvosi rekisteritunnus
  • Ajoneuvosi sijainti
  • Ongelman kuvaus

Kun kerrot meille puhelimessa yllä mainitut seikat, pystymme palvelemaan sinua mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Hinaamme kaikenlaisia kulkuvälineitä moottoripyörästä henkilöautoihin ja pakettiautoista raskaaseen kalustoon.

Hoidamme vahinkoilmoituksen puolestasi

Teemme vahinkoilmoituksen asiakkaan puolesta tai autamme asiakasta tekemään vahinkoilmoituksen hinaus- ja tiepalvelutapauksissa.

24 H PÄIVYSTYS:

050 2988

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.