Volvia
Hinauspalvelu Huhtanen palvelee tiellä liikkujia monipuolisesti Uudellamaalla. Kun auto jättää tielle, meiltä saat tarvitsemasi avun ripeästi 24 h. Soita!
696
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-696,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Volvia

VOLVIAN HINAUSVAKUUTUKSET

Hinausta joka päivä 24 h Uudellamaalla

Volvian kaskovakuutuksella voit saada hinauksen ilman maksua. Heidän kaskovakuutuksensa Täyskasko ja Osakasko sisältävät autopalveluturvan. Asiakaspalvelumme on mahdollista tarkistaa vakuutuksesi laajuuden puolestasi.

Volvia korvaa hinaus- ja tiepalvelumme suoraan meille, jos ajoneuvossasi on riittävä kaskovakuutus. Sinun ei tarvitse täyttää korvaushakemuksia.

Vain yksi soitto riittää: 050 2988

Tulemme avuksesi vikkelästi, kun olet avun tarpeessa. Soita!

 

Miten tilaan palvelun?

Soita suoraan Hinauspalvelu Huhtaselle 24/7. Omaan vakuutusyhtiöön ei siis tarvitse soittaa ensin. Hinausta tarvitaan useimmiten niin nopeasti kuin mahdollista ja soittamalla meille suoraan varmistat hinauspalvelun ripeän saapumisen paikalle.

Kerro meille puhelimessa

  • Ajoneuvosi rekisteritunnuksen
  • Ajoneuvosi sijainnin
  • Ongelman kuvauksen

Yllä olevat tiedot auttavat meitä palvelemaan sinua mahdollisimman vikkelästi. Yhtiömme hinaa kaikenlaisia kulkuvälineitä moottoripyörästä henkilöautoihin ja pakettiautoista raskaaseen kalustoon.

24 H PÄIVYSTYS:

050 2988

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.