Folksam
Hinauspalvelu Huhtanen palvelee tiellä liikkujia monipuolisesti Uudellamaalla. Kun auto jättää tielle, meiltä saat tarvitsemasi avun ripeästi 24 h. Soita!
673
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-673,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Folksam

FOLKSAM- HINAUSVAKUUTUKSET

Hinausta joka päivä 24 h Uudellamaalla

Folksamin tarjoamista kaskoista Superkasko, Kasko, Laajennettu palo ja varkaus ja Palo ja varkaus sisältävät autopalveluvakuutuksen. Folksam korvaa siten hinaus- ja tiepalvelumme suoraan hinausyhtiölle silloin, kun ajoneuvossa on riittävä kaskovakuutus.

Folksam on nykyään osa Fenniaa, sillä yhtiö on sulautunut Fenniaan vuonna 2019.

Vain yksi soitto riittää: 050 2988

Tulemme avuksesi nopeasti ja tehokkaasti silloin, kun olet avun tarpeessa. Soita!

Otamme yhteyttä vakuutusyhtiöösi puolestasi vahinko- ja onnettomuustilanteessa.

Miten tilaan palvelun?

Soita suoraan Hinauspalvelu Huhtaselle kaikkina vuorokaudenaikoina. Sinun ei siis tarvitse soittaa vakuutusyhtiöösi. Tien päällä on useimmiten tarve saada apua ripeästi ja soittamalla meille suoraan varmistat hinauspalvelun tehokkuuden.

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiön kanssa, ja laskutamme ajoneuvon hinauksen tai tiepalvelun suoraan vakuutusyhtiösi vakuutusehtojen mukaisesti.

Kerro meille puhelimessa

  • Ajoneuvosi rekisteritunnus
  • Ajoneuvosi sijainti
  • Ongelman kuvaus

Kun kerrot meille puhelimessa yllä mainitut seikat, pystymme palvelemaan sinua mahdollisimman nopeasti. Hinaamme kaikenlaisia kulkuvälineitä moottoripyörästä henkilöautoihin ja pakettiautoista raskaaseen kalustoon.

Hoidamme vahinkoilmoituksen puolestasi

Teemme hinaus- ja tiepalvelutapauksissa vahinkoilmoituksen puolestasi tai autamme sinua tekemään vahinkoilmoituksen riippuen vakuutusyhtiön ehdoista.

24 H PÄIVYSTYS:

050 2988

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.