Fennia
Hinauspalvelu Huhtanen palvelee tiellä liikkujia monipuolisesti Uudellamaalla. Kun auto jättää tielle, meiltä saat tarvitsemasi avun ripeästi 24 h. Soita!
670
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-670,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Fennia

FENNIAN HINAUSVAKUUTUKSET

Hinausta joka päivä 24 h Uudellamaalla

Fennian tarjoamista kaskoista Premiumkasko, Laaja Fenniakasko ja Fenniakaskon osakasko sisältävät autopalveluvakuutuksen. Fennia korvaa siten hinaus- ja tiepalvelumme suoraan hinausyhtiölle silloin, kun ajoneuvossa on riittävä kaskovakuutus.

Vain yksi soitto riittää: 050 2988

Tulemme avuksesi nopeasti ja tehokkaasti silloin, kun apua tarvitaan.
Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä meihin myös lomakkeellamme.

Otamme yhteyttä vakuutusyhtiöösi puolestasi vahinko- ja onnettomuustilanteessa.

Miten tilaan palvelun?

Soita suoraan Hinauspalvelu Huhtaselle kaikkina vuorokaudenaikoina. Sinun ei siis tarvitse soittaa vakuutusyhtiöösi. Usein tien päällä avun haluaa nopeasti ja soittamalla meille suoraan, saat tarvitsemasi hinauspalvelun nopeasti. Palvelun tilaaminen on tehty asiakkaalle helpoksi ja vaivattomaksi.

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiön kanssa, ja laskutamme ajoneuvon hinauksen tai tiepalvelun suoraan vakuutusyhtiösi vakuutusehtojen mukaisesti.

Kerro meille puhelimessa

  • Ajoneuvosi rekisteritunnus
  • Ajoneuvosi sijainti
  • Ongelman kuvaus

Kun kerrot meille puhelimessa yllä mainitut seikat, pystymme palvelemaan sinua mahdollisimman nopeasti. Hinaamme kaikenlaisia kulkuvälineitä moottoripyörästä henkilöautoihin ja pakettiautoista raskaaseen kalustoon.

Hoidamme vahinkoilmoituksen puolestasi

Teemme hinaus- ja tiepalvelutapauksissa vahinkoilmoituksen puolestasi tai autamme sinua tekemään vahinkoilmoituksen riippuen vakuutusyhtiön ehdoista.

24 H PÄIVYSTYS:

050 2988

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.