IF-vakuutusyhtiö
Hinauspalvelu Huhtanen palvelee tiellä liikkujia monipuolisesti Uudellamaalla. Kun auto jättää tielle, meiltä saat tarvitsemasi avun ripeästi 24 h. Soita!
676
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-676,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

IF-vakuutusyhtiö

IF-VAKUUTUSYHTIÖN HINAUSVAKUUTUKSET

Hinausta joka päivä 24 h Uudellamaalla

IFin tarjoamista kaskoista Huippukasko, Täyskasko, Etukasko ja Osakasko sisältävät hinaus- ja tiepalvelun. Vakuutuskorvauksen saadaksesi on IF-vahinkovakuutuksen tapauksessa täytettävä vahinkoilmoitus, jonka voit tehdä jälkikäteen. Autamme tarvittaessa ilmoituksen täyttämisessä.

Vahinkoilmoitukseen tarvittavia tietoja:

Y-tunnus: 2235170-9 (Hinauspalvelu Huhtanen)
Tilinumero: IBAN: FI5640060010450787 (BIC: ITELFIHH)
Korvaussumma __€ (laskumme perusteella)

Vain yksi soitto riittää: 050 2988

Tulemme avuksesi vikkelästi, kun olet avun tarpeessa. Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä myös lomakkeellamme.

 

Miten tilaan palvelun?

Soita suoraan Hinauspalvelu Huhtaselle 24/7. Sinun ei siis tarvitse soittaa ensin vakuutusyhtiöösi. Tien päällä on useimmiten tarve saada apua ripeästi ja soittamalla meille suoraan varmistat hinauspalvelun tehokkuuden.

Kerro meille puhelimessa

  • Ajoneuvosi rekisteritunnus
  • Ajoneuvosi sijainti
  • Ongelman kuvaus

Kun kerrot meille puhelimessa nämä perusseikat, pystymme palvelemaan sinua mahdollisimman nopeasti. Hinaamme kaikenlaisia kulkuvälineitä moottoripyörästä henkilöautoihin ja pakettiautoista raskaaseen kalustoon.

24 H PÄIVYSTYS:

050 2988

Tarjoamme monipuolisia tiepalveluja pulassa oleville tiellä liikkujille. 24 h päivystys palvelee autoilijoita ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.